Plus MySQL wachtwoord opvragen

Als je het wachtwoord van de "gebruikerDBM kwijt bent, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via de domein beheeromgeving.

Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, kijk voor meer informatie op pakketwijziging.

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Ga naar "Mijn producten" en klik op "Instellingen" bij Webhosting Plus.

3. Klik vervolgens op het icoon genaamd "Databases".
  4. Klik op "Nieuw wachtwoord aanvragen".
  5. Je zult een e-mail bericht ontvangen met een nieuw wachtwoord voor de database.

Indien je geen e-mailbericht hebt ontvangen, kan het zijn dat dit bericht gemarkeerd is als spam. Controleer je e-mail spambox of de map voor ongewenste e-mailberichten.