Inloggen op een Webhosting Plus database

Inloggen op een database kan vanuit de phpMyAdmin beheeromgeving. Dit is een specifieke beheersite waarmee je de inhoud van een database gebruiksvriendelijk kunt weergeven om er, indien nodig, wijzigingen in aan te brengen.

Indien nodig bekijk het artikel met uitleg over MySQL database beheer.
Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, kijk voor meer informatie op pakketwijziging.

Inloggen op phpMyAdmin

1. Ga naar de phpMyAdmin omgeving.

Deze kun je vinden in de gegevens die je hebt ontvangen bij registratie.
    Bijvoorbeeld: http://www.domeinnaam.nl/phpmyadmin

2. Log in met de login gegevens voor de database.
    • Server: db.jouwdomein.ext (vul hier jouw domeinnaam in met db. ervoor)
    • Gebruikersnaam: dbm
    • Wachtwoord: Alleen bij jou bekend. Zie indien nodig: Webhosting Plus wachtwoord vergeten.