Automatisch CMS Installeren (Auto Install)

Bij het Webhosting Plus pakket kun je gebruik maken van automatische installaties van bekende CMS systemen. Deze worden volgens een standaard op jouw Website geplaatst. Het is dan niet meer nodig om zelf databases aan te maken of de CMS bestanden te uploaden.

Dit artikel is alleen van toepassing op het Webhosting Plus pakket, zie indien nodig meer informatie over een pakketwijziging.

Beschikbaar voor:

Joomla Drupal WordPress Magento

Instructie:

1. Log in op het Mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je gebruik wilt maken van de automatische CMS installatie.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Plus Hosting Pakket" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Software installeren".
  4. Klik op het betreffende "CMS" voor de installatie.
  5. Geef de "web folder" aan waar je de installatie op wilt uitvoeren.

In de website root:

In een subdomein:

6. Klik op "Installeren".
  7. Bevestig de installatie.
  8. Je zult een e-mail bericht ontvangen zodra de installatie is afgerond (kan ongeveer 10 min. in beslag nemen).

Indien je geen e-mailbericht hebt ontvangen kan het zijn dat dit bericht gemarkeerd is als spam. Controleer je e-mail spambox of de map voor ongewenste e-mailberichten.