Websitemaker uitleg

Het Websitemaker pakket is een voorgeïnstalleerd programma dat op internet staat. Dit is een vorm van CMS dat gemaakt is door Mijndomein.nl.
Het is dus niet nodig om speciale programma's te installeren of technische kennis te hebben van het maken van websites.

Wat kun je met het Websitemaker pakket?

Het Websitemaker pakket biedt opties zoals het aanmaken van pagina's waarop je verschillende soorten blokken kan toevoegen. Elk blok kan dan een stuk tekst, afbeelding, albums etc. bevatten.

Door te kiezen voor een bepaalde stijl en die naar eigen wens in te richten is het mogelijk om de website een mooi en passend uiterlijk te geven waarmee de inhoud wordt weergegeven.

Met dit pakket kun je enkel websites beheren die gemaakt zijn met het Websitemaker pakket zelf. Er is geen optie om een niet Websitemaker website met het Websitemaker pakket over te nemen en verder te beheren.

Geen FTP en MySQL?

De Websitemaker ondersteunt geen opties zoals FTP of MySQL databases. Dit is ook niet nodig voor een Websitemaker website. Als hier behoefte aan is dan kan er gekozen worden voor een Webhosting of Webhosting Plus pakket d.m.v. een pakket wijziging.

Zie voor meer informatie de specificaties op: http://www.mijndomein.nl/product-vergelijking

E-mail service zit bij alle pakketten inbegrepen behalve bij het Domeinnaam pakket.

Handleiding nodig?

Wil je de online handleiding bekijken of de volledige handleiding downloaden in PDF-formaat? Klik dan hier.