Google Translate

Google heeft een handige tool om je website meertalig weer te kunnen geven door gebruik te maken van Google Translate.
Deze plugin kan geplaatst worden in een HTML blok op een pagina.

Houd er wel rekening mee dat alle uitvoeronderdelen gebruikt kunnen worden met uitzondering van de hoofduitvoer. De hoofduitvoer wordt namelijk volledig vervangen bij variabele pagina's.

Indien Google Translate niet de juiste vertaling weergeeft kun je Google leren om je website beter te vertalen. Hiervoor dien je al ingelogd te zijn in je Google Translate account om vervolgens op je website tekst te selecteren en in het Google Translate box je eigen vertaling door te geven.
Zie voor meer informatie: http://support.google.com/translate/#2534530

Voor de beeldvorming is hier een instructievideo voor beschikbaar: http://youtu.be/n2EenB_RPjA