Stijl verwijderen

Een stijl kan enkel verwijderd worden als het niet meer wordt gebruikt. Zorg er daarom voor dat je de stijl op alle pagina's ontkoppelt en de betreffende pagina's een ander stijl meegeeft om verder te kunnen.

Belangrijk!
Als een stijl verwijderd is kan het niet meer teruggehaald worden.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Vormgeving".
  3. Klik op "Stijlen" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende opties te weergeven.
  4. Klik vervolgens op "Lijst met stijlen".
  5. Klik op het rode kruisje in de rij van de stijl dat verwijderd mag worden.
  6. Bevestig het verwijderen.