Paginakoppeling

Pagina's kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zo neemt de gekoppelde pagina het menu en de stijl over van de pagina waarmee gekoppeld is. Door meer pagina's aan één "hoofd" pagina te koppelen kun je de website makkelijker en beter beheren. Al deze gekoppelde pagina's zullen één menu en één stijl delen, namelijk dat van de "hoofdpagina" waaraan ze zijn gekoppeld.

Probeer zoveel mogelijk om alle pagina's aan één "hoofdpagina" te koppelen. Een pagina mag losgekoppeld worden indien je de volgende intenties hebt:

• Een pagina geheel een andere stijl geven dan de rest van de pagina's die gekoppeld zijn aan de "hoofd pagina".
  • Een pagina een andere menustructuur geven dan de rest van de pagina's die gekoppeld zijn aan de "hoofdpagina".

Belangrijk!
Alle wijzigingen die je bevestigt kunnen niet meer teruggedraaid worden. Let daarom goed op wat je doet!

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Navigatie".
  3. Klik op "Pagina's" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende pagina's te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de pagina waar je de koppelingen van wilt bekijken of wijzigen.
  5. Zodra de pagina geladen is klik je boven in het scherm op de knop voor "Koppelingen".
  6. Bekijk het overzicht en maak indien nodig je wijziging en klik op "Toepassen".

Indien jouw wijziging een permanent effect heeft op het menu dan zul je dit weergegeven zien staan in een waarschuwing voordat je bevestigt om door te gaan.

7. Klik op "Opslaan", rechts in het scherm.