Meta tags

Pagina's kunnen "Meta tags" bevatten. Hiermee kun je een pagina bepaalde HTML onderdelen meegeven zodat deze gebruikt kunnen worden voor het daarvoor dienende doel. Meer uitleg over meta tags kun je vinden op: http://www.w3schools.com/tags/tag_meta.asp

Indien je meta tags voor sleutelwoorden en beschrijving mee wilt geven, zie de instructie over meta gegevens toevoegen. Gebruik in dit geval geen zelf aangemaakte meta tags.

Belangrijk!
Het komt bijna niet voor dat je hier gebruik van hoeft te maken. Mocht het wel zo zijn, let er op dat je geen incorrecte meta tags aanmaakt die niet conform standaard zijn. Deze optie is namelijk vrij gevoelig.

Instructie:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Navigatie".
  3. Klik op "Pagina's" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende pagina's te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de pagina waar je de "Meta tags" wilt toevoegen.
  5. Zodra de pagina geladen is klik je boven in het scherm op de knop voor "Meta tags".
  6. Klik op "Meta tag toevoegen".
  7. Klik op het groene plus icoon om een nieuwe meta tag toe te voegen.
  8. Geef een naam en een inhoud waarde op.
  9. Klik op "Toepassen".