Websitemaker website doorverwijzen

Een Websitemaker website kan doorverwezen worden naar een andere URL (website adres). Dit kun je per pagina instellen. Houd er rekening mee dat de "Binnenkomstpagina" de "Home" of ook wel de "Hoofdpagina" is.

Instellen:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Navigatie".
  3. Klik op "Pagina's" in het menu aan de linker kant van het scherm om de onderliggende pagina's te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de pagina die je wilt doorverwijzen.
  5. Zodra de pagina geladen is klik je boven in het scherm op de knop voor "Instellingen".
  6. Er opent zich een scherm met invulvelden, vul bij "Redirect pagina naar volgende url" het website adres waar je naartoe wilt doorverwijzen.
  7. Klik op "Bijwerken".
  8. Klik op "Opslaan", rechts in het scherm.

Uitzetten:

1. Log in op de Websitemaker beheer.
  2. Klik boven in het scherm op het beheer tabblad "Navigatie".
  3. Klik op "Pagina's" in het menu aan de linkerkant van het scherm om de onderliggende pagina's te weergeven.
  4. Klik vervolgens op de pagina waar je de doorverwijzing eraf wilt halen.
  5. Zodra de pagina geladen is klik je boven in het scherm op de knop voor "Instellingen".
  6. Er opent zich een scherm met invulvelden, vul bij "Redirect pagina naar volgende url" geen website adres is. Verwijder de inhoud van dit veld.
  7. Klik op "Bijwerken".
  8. Klik op "Opslaan", rechts in het scherm.