.BE autorisatiecode opvragen

Een autorisatie code voor een .be domeinnaam kun je opvragen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar de website www.dns.be
  2. Doe een WHOIS-check voor het domein.
  3. Vraag onderaan de lijst de autorisatiecode aan.
    Klik bij "AANVRAGEN TRANSFERCODE" op "Ja" en volg de gegeven instructies op.
  4. Bevestig de aanvraag.
    Controleer het e-mailadres van de geregistreerde eigenaar van het domein. Als dit e-mailadres correct is, klik op Ja.
    Als dit e-mailadres niet correct is dan dien je contact op te nemen met de helpdesk van de huidige hosting provider van het domein.
  5. De autorisatiecode word nu verstuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde eigenaar van het domein.