Aparte FTP-inlog voor domein

Als je voor een domeinnaam aparte FTP-inloggegevens wilt hebben en dus iemand anders toegang wilt geven tot alleen een specifiek domein, zonder dat diegene toegang heeft tot al jouw domeinen, dan kun je een nieuw Mijndomein.nl-account aanmaken en de domeinen overzetten naar dat nieuwe account. Je kunt hiervoor gebruik maken van ons helpdesk-artikel om domeinen over te dragen. Je dient bij het volgen van dit artikel te kiezen voor Nieuw account.