E-mail of sms ontvangen met betalingslink?

Mijndomein.nl maakt het nog makkelijker om je factuur te betalen. Mocht je onderstaande mail hebben ontvangen? Klik op "Nu betalen" en je wordt automatisch doorverwezen naar de iDEAL betaalpagina. Geef aan via welke bank je wilt betalen en volg de daaropvolgende stappen op. Voor bedrijven en particuliere accounts met een buitenlands adres zijn er meerdere betaalmethoden mogelijk zoals creditcard of een overboeking. Voor particuliere accounts binnen Nederland kun je alleen per iDEAL betalen.