Database exporteren

Een database kun je exporteren voor gebruik als backup of als je data wilt overdragen door het later te importeren in een andere database.

Let op: dit artikel gaat over databases op het Webhosting platform. Voor databases op het Webhosting Plus platform mag je de handleiding Database Exporteren volgen.

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Exporteren

1. Klik op "Exporteren". Voor een backup of het overzetten van de gehele database hoef je de methode niet aan te passen.
  2. Klik op "Start". Er wordt nu een bestand gedownload. Dit is de backup, bewaar hem op een veilige plek!