Mijn webwinkel zoekmachinevriendelijk maken

Zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig erg belangrijk. Ons webwinkel product biedt de mogelijkheid om jouw webwinkel extra goed vindbaar te maken in zoekmachines.

1. Stel je META-gegevens in voor je webwinkel. Dit doe je door in het topmenu naar Configuratie -> Marketing -> Zoekmachineoptimalisatie te gaan.

2. Je kan in het volgende scherm de Paginatitel, META-beschrijving en META-trefwoorden instellen. Ook kan je dit instellen voor je Productpagina’s, Categorieën en Leveranciers. Door je muis op het vraagteken naast de betreffende paginatitel te houden kan je zien welke tags je hiervoor kan gebruiken en wat ze vertegenwoordigen. Meer informatie over zoekmachineoptimalisatie vindt je op http://www.seohandleiding.nl.