Waar kan ik inloggen?

Om te starten met je webwinkel moet je natuurlijk inloggen. Per e-mail heb je van ons de inloggegevens van je webwinkel ontvangen.

Login op www.mijndomein.nl/login met je gegevens. Weet je niet hoe je hier kan inloggen? Raadpleeg dan het artikel Inloggen op mijndomein.nl. Eenmaal ingelogd klik je op je Webwinkel pakket en vervolgens klik je bij Webwinkel op Instellingen. In het volgende scherm klik je op Inloggen Webwinkel. Je wordt nu automatisch ingelogd in je Mijndomein Webwinkel.

Een alternatieve inlogmethode is door naar https://www.jouwdomein.nl/admin te gaan. Vervang jouwdomein.nl voor je eigen domeinnaam inclusief extensie en gebruik de door ons verstrekte inloggegevens om in te loggen.