Hoe verander ik van thema?

Om de stijl van je webwinkel zo goed mogelijk op je producten aan te laten sluiten, heb je de mogelijkheid om uit meerdere thema's te kiezen.

1. Ga naar Configuratie -> Lay-out
2. Klik vervolgens op Themawinkel

Er is een speciale themawinkel met thema’s waaruit je kan kiezen.

3. Kies uit de mogelijkheden door je muis over het gewenste thema te bewegen en op Installeren te klikken.

4. Om het thema daadwerkelijk te activeren ga je Configuratie -> Lay-Out -> Galerij met thema's. Je ziet het thema nu verschijnen onder het kopje Thema van de winkel. Activeer het thema door de optie Instellen als actief aan te klikken

5. Nu je een thema hebt gekozen, heb je ook de mogelijkheid om dit thema naar eigen wens aan te passen. In hetzelfde scherm klik je nu op Bewerken.

6. In het volgende scherm heb je meerdere mogelijkheden. Zo kan je in de Koptekst een Logo en achtergrond aan je webwinkel toevoegen.

7. Onder Modules kan je de positionering en werking van verschillende modules in je Webwinkel instellen waaronder de roterende afbeelding op de voorpagina!