Hoe voeg ik een pagina toe?

Je wilt je potentiële klanten goed informeren over je webwinkel en waar je voor staat. De optie om extra pagina’s toe te voegen biedt hierin een goede uitkomst.

1. Ga in het menu naar Pagina’s -> Extra pagina's. Je vindt hier nu een overzicht van je bestaande pagina’s.

2. Om een bestaande pagina aan te passen klik je in het huidige overzicht op de Naam van de pagina. In het volgende scherm kan je de pagina bewerken.

Let op: Vergeet niet het onderdeel Zoekmachineoptimalisatie in te vullen. Dit is zeer belangrijk om goed gevonden te worden in de zoekmachines!

3. Wil je de locatie van een bestaande pagina wijzigen, klik dan op Pagina's -> Kop- en voettekst. In het volgende scherm kan je de positie van de pagina’s wijzigen in zowel de kop- als voettekst.

4. Om een nieuwe pagina toe te voegen ga je terug naar stap 1 en klik je rechts bovenin op het ‘plus icoon’.