Machtigen voorregistratie

Om een voorregistratie te voltooien is er een machtiging van jou, als klant, nodig zodat wij het bedrag kunnen innen en de voorregistratie kunnen afronden.

Ga naar http://reserveren.mijndomein.nl. Daar kun je inloggen met het e-mailadres van jouw beheerpagina bij Mijndomein en jouw wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer? Vraag een nieuwe aan via http://www.mijndomein.nl/forgot

Klik daarna op de knop 'Mijn overzicht'

Je krijgt een heel overzicht van je reserveringen. Hier staat ook gelijk bij wat de datum van vrijgave is (indien deze bekend is), prijs per jaar (indien deze bekend is) en de status van de reservering. Is de reservering gelukt/mislukt of is de reservering gemachtigd? Dit zal dan verwerkt worden.

Druk je op Machtig? Dan geef je ons een machtiging voor het afschrijven van het vermelde bedrag via een automatische incasso. In het bovenstaand voorbeeld is dat €650,00. Druk je op Annuleer? Dan wordt de domeinnaam uit ons systeem gehaald en is deze weer te reserveren. De domeinnaam zal dan niet gereserveerd worden.