Hoe voeg ik varianten als maten en kleuren aan mijn producten toe?

Je hebt producten in verschillende varianten zoals kleuren en maten. Bij Mijndomein Webwinkel is het mogelijk om deze varianten en bijbehorende opties toe te voegen aan een bestaand product. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

1. Login op je Webwinkel Dashboard
2. Ga in het menu naar Catalogus -> Productvarianten

Je kan nu onder Varianten set toevoegen de betreffende varianten aanmaken. Een voorbeeld hiervan zie je hieronder.

Door op Een optie toevoegen te klikken kun je een bijbehorende optie bij de variant toevoegen (zoals bijv: S,M,L of XL wanneer je een Maat als variant toevoegt). Je voegt nu de variant toe door naar Catalogus -> Producten te gaan en een gewenst product aan te klikken waarop je de variant wilt toepassen.

Klik vervolgens in het linkermenu op Varianten en voeg de varianten set toe.

Zie ook onze instructievideo: