Inloggegevens voor de mobiele applicatie

Voordat je gebruik kunt maken van de mobiele applicatie moet je inloggevens aanmaken. Dit doe je door in te loggen op je beheerpaneel van je webwinkel. Als je niet weet hoe je hierop moet inloggen, raadpleeg dan het volgende artikel: Inloggen op je webwinkel

Eenmaal ingelogd op je beheerpaneel volg je de volgende stappen

• Klik op de naam van de beheerder. In ons voorbeeld is dit D.E. Koper. Klik vervolgens op Mijn Account.

• In het vervolgscherm kun je het wachtwoord instellen via Wachtwoord mobiele applicatie (en het wachtwoord eronder herhalen). De gebruikersnaam is standaard admin maar dit kun je ook wijzigen indien gewenst.