Hoe beheer ik mijn bestellingen? (Android)

Wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst in je webwinkel, wil je deze natuurlijk kunnen inzien en aanpassen.

Bekijken van je bestelling:

• Open de mobiele applicatie
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Klik linksboven op het hamburgermenu en ga naar bestellingen
  • Klik in het overzicht op de gewenste bestelling

Je kan in het volgende scherm nu verschillende dingen doen:

1. De status van je bestelling wijzigen door te klikken op Status van de bestelling
  2. De betaalstatus van je bestelling wijzigen door te klikken op Betaalstatus
  3. Contact opnemen met de klant door te klikken op de klantnaam.