Hoe voeg ik een product toe? (iOS)

Het toevoegen van een product in de mobiele applicatie is erg eenvoudig. Doorloop de volgende stappen. Zorg ervoor dat je van tevoren al productfoto's op je mobiele telefoon hebt staan die je aan het nieuwe product kan toevoegen.

• Log in op je mobiele applicatie
  • Ga in het menu onderaan naar Producten
  • Klik rechtsbovenaan op het + icoon.
  • Vul een naam, prijs, categorie in en geef aan of het product zichtbaar moet zijn in de winkel.
  • Klaar? Klik rechtsbovenin op het icoon.

Nu je het product hebt toegevoegd is het tijd om afbeeldingen aan je product toe te voegen.

• Klik in het productoverzicht op je nieuwe product en klik rechtsbovenin op het 'pennetje'.
  • Klik nu op de placeholder voor het toevoegen van een afbeelding
  • Selecteer nu op je telefoon de gewenste foto
  • Als je de foto geselecteerd hebt klik je links op het 'kruisje' en in het volgende scherm weer op het icoon