Beginnen met een website

Bekijk hier in de video hoe dit in zijn werk gaat:

Instructies:

Na het inloggen op de websitemaker, wordt er een nieuw scherm geopend waarin je kunt kiezen welk sjabloon je wilt gebruiken voor je website.

Als je met je muis over een sjabloon beweegt, kun je kiezen of je hier direct mee wilt "beginnen" of dat je een "voorbeeld" hiervan wilt zien.

In het "voorbeeld" wordt getoond hoe je website er uit komt te zien op een desktop, mobiele telefoon of tablet.

Rechtsboven kun je nog voor een ander sjabloon kiezen, of "direct beginnen".

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop "Beginnen".

Vervolgens kom je in de website editor terecht en kun je de website inhoudelijk gaan bewerken.