Beginnen met een website

Na het inloggen op de websitemaker, wordt er een nieuw scherm geopend waarin je kunt kiezen welk sjabloon je wilt gebruiken voor je website.

Als je met je muis over een sjabloon beweegt, kun je kiezen of je hier direct mee wilt "beginnen" of dat je een "voorbeeld" hiervan wilt zien.

In het "voorbeeld" wordt getoond hoe je website er uit komt te zien op een desktop, mobiele telefoon of tablet.

Rechtsboven kun je nog voor een ander sjabloon kiezen, of "direct beginnen".

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop "Beginnen". Je krijgt dan de keuze om foto's en tekst te implementeren van een andere website via de knop "Met URL beginnen", of direct met een blanco website te "beginnen".

Vervolgens kom je in het dashboard terecht en kun je de website inhoudelijk gaan bewerken.