Aanpassen bestaande pagina's

Om direct naar de pagina te gaan die je wilt bewerken, kun je linksboven klikken op "HOME". Kies in het dropdown-menu links bovenaan de pagina die je wilt bewerken.

Je kunt ook via het menu aan de linkerkant de gewenste pagina selecteren onder "Pagina's en pop-ups" en deze bewerken.

Let op: Na elke wijziging op een gepubliceerde website zal je op de oranje knop "Opnieuw publiceren" (rechtsboven) moeten drukken om de wijzigingen door te voeren op de website.