Hoe scherm ik mijn website af zodat hij nog niet zichtbaar is als ik er aan werk?

Als je aan je website werkt wil je natuurlijk niet dat iedereen een website ziet die nog niet af is. Je kunt er dan ook voor zorgen dat de website nog niet gepubliceerd is zolang je ermee bezig bent. Als je begint met je nieuwe website is deze standaard nog niet gepubliceerd. Alle wijzigingen die je hierin doet, worden automatisch opgeslagen, zodat je werk tussendoor niet verloren gaat.

Pas als jij denkt dat je website klaar is om te publiceren klik je op "opslaan", rechtsboven in de editor.

Hierna is je website "online" en voor iedereen zichtbaar.

Als je de website al een keer gepubliceerd hebt, kun je ook de publicatie weer ongedaan maken. Ga hiervoor in het linkermenu naar "Site Instellingen".

Ga in het menu naar "Site-URL" klik hier op de knop "Publicatie ongedaan maken".