Hoe voeg ik een afbeelding toe

Het toevoegen van afbeeldingen is heel erg gemakkelijk, via de knop "Element toevoegen".

Sleep vervolgens het icoon "Afbeelding" naar de gewenste plek op de pagina.

Hierna opent zich een venster waarin je een afbeelding kunt kiezen. Hierin heb je de keuze uit een afbeelding uit de online galerij waar je foto's in kunt vinden die je op je site mag gebruiken of kun je zelf een afbeelding uploaden.

Als je zelf een nieuwe afbeelding wilt uploaden klik je onderaan op de knop "Upload nieuwe Afbeelding". Je krijgt dan verschillende manieren om eigen afbeeldingen toe te voegen.

Als je een afbeelding hebt gevonden die je wilt toevoegen, klik je op "Selecteren" om de afbeelding toe te voegen.

Je hebt dan nog de mogelijkheid om de grootte aan te passen of de afbeelding te bewerken. Als alles naar wens is, klik je onderaan op de knop "Klaar".

Je hebt nu een afbeelding toegevoegd.