Hoe pas ik mijn ontwerp aan

Door in het menu op de knop "Ontwerp" te klikken kun je de opmaak van je website aanpassen, zoals het kleurenpalet, de knoppen en de navigatie-instellingen.

Door op een van de knoppen te klikken en vervolgens op de knop "Aanpassen" te klikken kun je de instellingen wijzigen.

Als je een ander thema wilt gebruiken kun je op de knop "Terug naar thema's" klikken. Je komt dan terug in het overzicht van de thema's.
Klik op een van de thema's en je ziet direct dat je website wordt aangepast.

De knop "Terug naar thema's" niet beschikbaar?
Het wijzigen van het thema is niet voor alle sjablonen beschikbaar. Het kan dus zijn dat je deze knop niet ziet. Als je deze knop niet ziet is de enige optie om een ander sjabloon te kiezen door je website te "resetten". Hierbij komt wel alle content te vervallen en zul je je website opnieuw moeten opbouwen.

Hier kun je zien hoe je je website kunt resetten:
Bekijk de video

Let dus goed op! Alles wordt gereset, dus ook alle teksten en afbeeldingen worden gewist. Als je deze wilt hergebruiken, sla deze dan eerst op je computer op.