Website verwijderen

Om je website te verwijderen kan je de bestanden van de FTP server te halen. Zodra er geen bestanden in de website map staan zal onze standaard "Domeinnaam gereserveerd" pagina getoond worden als iemand op je website komt. Wil je nog een kopie van je website bewaren voor later gebruik? Raadpleeg dan de handleiding "een backup maken van je website".

Om je website te verwijderen mag je de volgende stappen volgen:

• Verbind met de FTP via Filezilla (of een ander FTP programma): Filezilla instellen
  • Ga naar de map "/public/sites/" en open daar de map van desbetreffende website.
  • Selecteer alle bestanden, en druk op "delete" op je toetsenbord.
    Het kan even duren voordat alle bestanden verwijderd zijn.
  • Zodra er geen bestanden meer getoond worden in Filezilla is de website verwijderd.