Automatische software installatie

Je kunt gebruik maken van automatische installaties van bekende CMS systemen. Deze worden volgens een standaard op jouw Website geplaatst. Het is dan niet meer nodig om zelf databases aan te maken of de CMS bestanden te uploaden, dit gebeurt automatisch!

Beschikbare software installaties:

Joomla Drupal WordPress PrestaShop

Instructie:

1. Log in op het mijndomein.nl account, zie indien nodig: Inloggen.
  2. Selecteer het domein waarop je software wilt installeren.
    Dit kan vanuit het "Dashboard" kies t.h.v. "Webhosting" voor "Instellingen".
  3. Klik vervolgens op de knop "Websitebeheer".
  4. Kies uit dit overzicht de het specifieke (sub)domein waarop je de installatie wilt doen.
  5. Klik op "Software".
  6. Klik op "Installeer".
  7. Maak een keuze uit de software pakketten.
  8. Vul bij "Admin wachtwoord" het wachtwoord in wat jij wil gebruiken voor het administratie gedeelte.
  9. Klik op "Installeer".
  10. In het volgende scherm wordt de progressie van de installatie getoond