Statistieken van jouw website

De statistieken-pagina is op dit moment nog niet functioneel in de "Mijn Account- omgeving". Dit zit wel in de planning maar een exacte datum is nog niet bekend.

Voor nu kan je de volgende link gebruiken om bij de statistieken-pagina te komen: http://DOMEINNAAM.EXTENSIE/stats

Webhosting Classic
Dit is voor Webhosting pakketten die voor 24/10/2017 geactiveerd zijn.

Je kan op de statistieken pagina inloggen met dezelfde gegevens als die van Mijn Account, lukt dit niet zoek dan even contact met ons hierover.

Webhosting
Dit is voor Webhosting pakketten die na 24/10/2017 geactiveerd zijn.

Via je "Mijn Account" omgeving kan je een wachtwoord instellen voor je statistieken pagina.

• Ga naar "Producten" en selecteer de domeinnaam
  • Klik achter "Webhosting" op "Instellingen"
  • Ga naar "Stats"